Sporun En’leri 2023” ödül sahipleri belli oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun iş birliğinde düzenlenen “Amatör Spor Haftası" kapanış töreni düzenlendi. Bizleri uluslararası, ulusal ve Anadolu Yıldızlar Ligi’nde başarıları ile temsil eden sporcu,spor adamları ve takımlara ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası Sporun En’ leri 2023 Ödül Töreni Programına; Çorum Milletvekilleri Av Yusuf Ahlatcı, Mehmet Tahtasız , Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız, Belediye Başkanı yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Ak Parti İl Başkanı Av Murat Günay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ferhat Arıcı, ve bizleri uluslararası, ulusal ve Anadolu Yıldızlar Ligi’nde başarıları ile gururlandıran ilimiz sporcuları, aileleri, spor taban birlikleri ve antrenörlerimiz katıldı.
Çorum Belediyesi Turgut Özal Konferans salonunda yapılan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından  ödüller takdim edildi.

Başarıları ile bizleri gururlandıran ve birçok çocuğa ilham olan sporcularımıza sonsuz teşekkür ederiz.